Szkolenie HACCP, wykonywane przy okazji wdrażania systemu HACCP do nowego lokalu, lub co jakiś czas, gdy np. dochodzi do zmiany pracowników w lokalu, jest rozwiązaniem niezwykle istotnym, jeżeli mamy zamiar prowadzić rozwijający się, odnoszący sukcesy biznes w zupełnie niełatwym świecie gastronomii.
Szkolenie HACCP służy przede wszystkim tłumaczeniu zawiłości księgi HACCP oraz przykładowemu obrazowaniu zawartych w niej zasad w codziennej pracy lokalu.
Szkolenie HACCP
Szkolenie z zakresu HACCP trwa ok. 4 godzin, i przeprowadzane jest we wskazanym przez klienta miejscu. Najlepiej, jeśli w tym szkoleniu uczestniczą wszyscy pracownicy lokalu.
System HACCP
Podczas szkolenia, pracownicy zaznajamiani są z podstawowymi pojęciami systemu HACCP, uczą się analizy ryzyka oraz wyznaczania krytycznych punktów kontroli, biorą udział w kejsach z zakresu kreowania bezpieczeństwa żywności.
Chcesz zamówić szkolenie?
Potrzebujesz poznać więcej szczegółów?
A może masz nietypowe pytanie? – tel: +48 663 072 715
Program Expert starter!
„Otwieram pierwszą restaurację / kawiarnię / bar i nie posiadam doświadczenia w jej prowadzeniu.”
Jak możemy pomóc: doradzimy, na co zwrócić uwagę przy otwieraniu oraz prowadzeniu gastronomii, odpowiemy na trapiące Cię pytania oraz pomożemy dopracować wstępnie zaplanowane zagadnienia; podpowiemy, jak radzić sobie w sytuacji problemów pracowniczych, trudnego klienta oraz wielu innych. W ramach programu Expert starter! oferowana jest także 3-miesięczna opieka konsultacyjna, w której otrzymasz wsparcie lub poradę w przypadku potencjalnych problemów.
Czas trwania: 6 godzin
Forma programu: konsultacje/szkolenie
Czekamy na Twój kontakt!
e-mail: biuro@gastroexpert.com.pl
tel: +48 663 072 715